Telefoon: 06-20289378 Mailen: info@zwaantjesfotografie.nl

Over mij

Mijn naam is Zwany van Oene, 36 jaar. En samen met mijn man en onze zoon, woonachtig in het kleine dorpje Lemele dat in Overijssel ligt.

Hoe ben ik begonnen
Fotografie is in 2016 begonnen met het op de foto zetten van dagjes uit en vakanties. Eerst met een Iphone daarna met een basic systeemcamera. Toen het eenmaal begon te kriebelen in 2017. ben ik een beginnerscursus gaan volgen. Omdat ik het toch echt heel erg leuk vond volgde later de vervolgcursus en de macro cursus. Ik vindt het gewoon heel erg leuk, om zo veel mogelijk bezig te zijn met mijn fotocamera en de mensen voor wie ik hun mooie moment mag vast leggen.
Waar sta ik voor en wat fotografeer ik dan zoal.
Een traan kent zijn eigen verhaal, of het nu verdriet is, omdat uw dierbare net is overleden. Of jullie gaan het JA-woord geven. Ik leg deze traan op mijn eigen niveau voor u vast, zodat u altijd een waardevolle terugblik heeft, of het nu van geluk of van verdriet is.. Naast bruidsfotografie en Uitvaart fotografie, fotografeer ik ook heel graag in mijn studio aan huis of op locatie..Hier fotografeer ik veelal baby's, kinderen, hun broertjes,zusjes en de (groot) ouders.
U mag altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek gratis, aan vragen. En uw wensen met mij bespreekbaar maken.